GARDENA Premium 6000/5 LCD 1769-20 Хидрофорна помпа

GARDENA Premium 6000/5 LCD 1769-20 Хидрофорна помпа

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (20.04.2017): 649,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Отстъпката от 5% онлайн не важи за този продукт! Защо да не използвате безплатна дъждовна или кладенчова вода за градината или за тоалетната или пералната машина в дома? Компактната помпа с електронен пресостат GARDENA 6000/5 inox LCD е изключително подходяща както за мобилна, така и за стационарна употреба - там, където ви е нужна. В работа моделът Premium е изключително тих: водата тече през 4-степенна засмукваща турбина и така значително намалява шума. Корпусът от неръждаема стомана съчетава удобство и дълъг живот. Множеството вградени функции правят помпата с ел. пресостат дълготрайна, удобна и безопасна за използване. С практичния LCD дисплей имате пълен контрол, например над налягането и количеството изпомпвана вода, които са показани на ясния дисплей на помпата. Освен това дисплея на помпата предупреждава за замръзване и информира за потенциални неизправности. Електронен пресостат активира автоматично помпата, когато е необходима вода и след това я изключва. Защитата срещу работа на сухо предотвратява повреждането на помпата при липса на течност за изпомпване. За да се предотврати навлизането на нечистотии и пясък в помпата, което би довело до неизправности, в нея е вграден филтър с голям обем. Това е практично, тъй като не е необходим външен предварителен филтър. Възвратният клапан предотвратява работа на сухо на маркуча след спиране или когато помпата бъде разкачена. Още едно предимство: чрез останалата в маркуча вода се скъсява значително времето за повторно засмукване при следващото стартиране. За изработването на помпата са използвани само висококачествени материали и така се гарантира мощност и почти безшумна работа. Двигателят, оборудван с работен кондензатор и топлинен прекъсвач, практически не се нуждае от поддръжка и изпомпва водата ефикасно и тихо с 4-степенна засмукваща турбина. За да е лесно използването, големият отвор улеснява пълненето на помпата преди работа. Гумените крачета осигуряват стабилен стоеж и работа с малко шум и ниско ниво на вибрации. Благодарение на двете изходни тръби, едната от които въртяща се, могат да се свържат и използват две устройства едновременно. В случай на предстоящо замръзване, водата от помпата може лесно да се източи през дренажната пробка. GARDENA мисли за всичко. Каталожен номер на доставчика: 1769  
  • На светодиодния дисплей периодично се показва ясна информация за работата на помпата, като налягане и дебит на водата. Освен предупреждение за замръзване, се показват също и неизправности в системата. Така винаги ще държите всичко под контрол.
  • Електронен пресостат активира помпата, когато е необходима вода и след това я изключва. Всичко е автоматично. Това пести електроенергия, щади помпата и е удобно.
  • Водата тече през 4-степенна засмукваща турбина и така значително намалява шума, без да прави компромис с високата производителност на помпата - за удобна тиха работа.
  • Вградената защита срещу работа на сухо защитава помпата от повреди, като спира работата й при отсъствие на среда за изпомпване и така предотвратява работа на сухо.
 Номинална мощност1000 WМаксимален дебит5500 л/чМакс. налягане4,6 барМакс. дълбочина на самозасмукване8 мМакс. височина на изхвърляне46 мЗасмукваща турбина4 степениТегло13 кгДължина на кабелът1,5 мТип захранващ кабелH07 RNFКлас на ел. защитаIP X4
Продукт известен още и като Premium 6000 5 LCD 1769 20, Premium60005LCD176920, Premium 6000/5 LCD 1769 20, Premium60005LCD1769-20
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^