Grundfos MQ 3-35 Хидрофорна помпа

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Компактна хидрофорна система неръждаема Grundfos MQ3-35

Многостъпална самозасмукваща (джет) водна помпа за хоризонтален монтаж с вграден електронен помпен контролер, осигуряващ авто пускане на помпата при отворен консуматор за вода и автоматичено спиране на помпата при прекратяване на консумацията на водата, с вграден възвратен клапан на смукателния щуцер, мембранен съд и защита от суха работа при липса на течност в помпата. Двигателят е потопен, с водно охлаждане, което прави агрегата почти безшумен. Възможност за рестартиране след включването на защитата.

Приложение: Водоснабдяване от кладенци или резервоари, доставка на подпочвена вода от плитки кладенци и сондажи за хидротехнически съоръжения с дълбочина до 8м. Напояване в градинарството и селското стопанство. Подходяща е за питейна и дъждовна вода с температура на течността - от 0 °C до 35 °C. Присъединителните размери на входа и изхода на помпата - 1 . Захранващият кабел е 2 метра. Продукт известен още и като MQ 3 35, MQ335, MQ3-35
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^