Wilo HWJ 204 X EM 25 L Хидрофорна помпа

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Производител: Wilo
Модел: HWJ 204 X EM 25 L


Описание:

Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: Самозасмукваща, едностъпална джет помпа с непрекъснат вал мотор-помпа и независимо от посоката на въртене механично уплътнение. Монофазен мотор с директно фланцово присъединяване, с вградено термореле за моторна защита и кондензатор. Управление на помпата посредством команден блок с разширителен мембранен съд, реле за налягане и манометър (0 - 6 bar). Всички части в допир с флуида са устойчиви на корозия. Помпената система е заводски сглобена и окабелена с 2 m кабел и щепсел. Изключително подходяща за използване в сферата на градинарството или любителските занимания.
Самозасмукваща Jet помпена система, състояща се от WJ помпа и хоризонтален 25 l мембранен съд. Използва се за стационарно изпомпване на вода с режим на засмукване или подаване на вода от резервоари за битово водоснабдяване. Помпата е корозионно устойчива, а наличието на мембранен съд предотвратява честите включвания на мотора. Системата е изцяло окомплектована и лесна за монтаж.

Характеристики:

Qmax=80 л/мин
Hmax=50 м,1-1"
Мощност на двигателя: 1100 W/230V
Максимален дебит литри / мин.: 83
Максимален дебит литри / час: 5000
Обем на съда / л: 20
Работно налягане / bar: 6
Работно налягане / метри: 50
Максимален подем / метри: 8
Тегло / кг: 16
Входен, изходен отвор / цол": G1 1
Kлас на изолация: B

Продукт известен още и като HWJ204XEM25L
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^